Close sidebar
Close sidebar

Interpretarea viselor: Ce inseamna cand visezi pe cineva mort?

Cu totii ne-am intrebat ce inseamna cand visezi pe cineva mort. Explicatiile sunt numeroase.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu totii am avut la un moment dat un vis tulburator si ne-am trezit intrebandu-ne ce inseamna cand visezi pe cineva mort. Imaginile din timpul somnului te bantuie toata ziua si de multe ori te gandesti ca este un semn rau.

Ei bine, preotii ne spun ca daca visezi un mort, inseamna ca decedatul nu si-a gasit linistea si nu se poate desprinde de o lume careia nu-i mai apartine. Slujitorii bisericii ne indeamna sa mergem la biserica, sa aprindem lumanari si sa ne rugam pentru sufletul omului care ne-a aparut in vis. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La intrebarea "Ce inseamna cand visezi pe cineva mort?" mai exista insa si raspunsuri care nu au legatura cu religia. Psihologii sustin ca se apropie finalul unei etape din viata ta sau ca ar fi cazul sa te intrebi daca nu cumva sentimentele tale pentru partener s-au diminuat sau poate chiar au disparut cu totul. Varstnicii din popor cred insa ca dupa ce visezi un om mort primesti vesti neasteptate sau survine o schimbare majora in viata ta.

Ce inseamna cand visezi pe cineva mort? Acum ca am raspuns la aceasta intrebare se semnificatie are visul in care dansezi.

Daca visati ca dansati la o nunta, se spune ca aveti o nesiguranta in ceea ce priveste relatia de cuplu si ar trebui sa comunicati mai mult cu partenerul, sa vedeti care este cauza problemei.

Daca ati visat ca dansati intr-un club, cu prietenii, probabil ca va e dor de acestia, nu i-ati mai vazut de ceva timp, si ar fi cazul sa organizati o "ieseala" ca pe vremuri, cand nu aveati programul atat de incarcat.

Dansul in mijlocul strazii  poate insemna ca ati trecut de curand printr-o situatie pe care o considerati jenanta, dar nu va temeti, nu vor exista repercusiuni grave asupra imaginii dumneavoastra.

Daca in loc de ring de dans si oameni, sunteti inconjurat de oglinzi in timp ce va miscati, va macina teribil ceva din trecut si va este greu sa lasati evenimentul respectiv in spate.

Un sfat ar fi sa consultati un specialist daca aveti des o astfel de succesiune de imagini, pentru ca va poate destabiliza emotional o lunga perioada. Puteti deci sa bifati un nou capitol din dictionarul de vise: ce inseamna cand dansezi in vis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI