Regretata afacerista a revolutionat domeniul cosmeticelor si a indemnat femeile sa-si obtina independenta financiara, sa munceasca si sa lupte sa-si atinga scopurile prin forte proprii.

In 1966, Valmy a deschis prima scoala de estetica, machiaj si manichiura, iar in prezent sunt peste tot in lume scoli prestigioase care-i porta numele romancei. “Regina cosmeticelor”, cum a fost supranumita, s-a stins in urma cu un an, in urma unui infarct.

Marina Valmy, mostenitoarea imperiului Christinei Valmy
Marina Valmy, mostenitoarea imperiului Christinei Valmy

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Afacerea de suflet a milionarei a fost preluata de fiica ei, Marina Valmy, o doamna la fel de puternica, ambitioasa si vizionara cum a fost si cea care i-a dat viata. Protagonista noastra aflata in vizita in Romania sa relanseze Scoala de Cosmetica de la Bucuresti care va functiona dupa metodele si sistemul educational de pe “taramul fagaduintei”, ne-a acordat un interviu in cadrul caruia a vorbit sincer si deschis despre afaceri, dar si despre familia ei.

Mostenitoarea imperiului Valmy e hotarata sa indeplineasca dorintele mamei ei pe plan profesional la fel cum a facut si cu cele care tineau de spirit.
Milionara a decedat in ianuarie 2015 si a fost incinerata
Milionara a decedat in ianuarie 2015 si a fost incinerata

Ea a spus ca nu vrea sa aiba lume in jurul ei cand va muri, ca nu vrea flori si neaparat sa fie evenimentul restrans.  Cenusa o sa stea la mine acasa, am cumparat un vas chinezesc superb pentru ea.

Am vrut sa o pun in cavou, dar m-am razgandit. Vasul are exact culoarea care-i placea ei, rozul predominant in aceasta casa.  O sa pun cenusa inauntru si o voi tine acasa ”,  a declarat Marina Valmy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si