UPDATE: Reactia Ministerul Afacerilor Externe cu privire la informatiile referitoare la Ionut Gologan:

"Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in cazul cetateanului roman Ionut Gologan, speculatiile privind o posibila executie a acestuia sunt complet neintemeiate. Ambasada Romaniei la Kuala Lumpur urmareste in mod prioritar evolutia cazului. Totodata, reprezentantul cu atributii consulare al misiunii diplomatice efectueaza vizite periodice in penitenciarul in care se afla cetateanul roman, mentinand in acelasi timp contactul telefonic cu acesta si familia apartinatoare", se arata in comunicatul MAE.

Unul dintre prietenii tanarului este cel care a inaintat ipoteza pe retelele de socializare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Copilul lui Magnatu sustime ca Ionut Alexandru Gologan ar fi fost omorat in secret. Este adevarat?”, a scris un cunoscut de-al lui Ionut Gologan pe una dintre retelele de socializare.

Un alt prieten de-al tanarului sustine ca totul a fost un zvon fals scos de un prieten de-al lui Ionut, romanul condamnat la moarte in Malaezia. Toata lumea spera ca tanarul sa se intoarca acasa in viata.

Ionut Gologan a primit pedeapsa cea mai aspra pentru trafic de droguri. A fost prins pe 26 iunie 2012, iar in septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de catre prima instanta la moarte prin spanzurare. La data de 31 octombrie 2013, decizia instantei a fost atacata cu apel de catre avocatul malaezian angajat de statul roman. Pe 16 februarie 2015, in urma judecarii apelului, Curtea de Apel a mentinut sentinta initiala.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si