Close sidebar
Close sidebar

Intr-o comuna din Timis se voteaza de Rusalii! Daca inainte erau prieteni, dupa ce au obtinut acelasi numar de voturi, lucrurile s-au schimbat intre cei doi candidati

Vot cu repetitie intr-o comuna din Timis! Primii doi candidati la primaria Sag au obtinut acelasi numar de voturi, asa ca localnicii au fost chemati din nou la urne de Rusalii. ##VIDEO7342##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca la jocurile de noroc! Asa s-au simtit primii doi candidati la primaria Shag, o localitate situata langa Timisoara. Daniel Precup si Flavius Rosu au obtinut, in primul tur, acelasi numar de voturi. Si uite asa a ajuns alegatorul sa fie chemat din nou la urne.

Daca in urma cu doua saptamani erau prieteni in fata camerelor de filmat, candidatii care ravnesc la scaunul de primar s-au transformat in rivali aprigi. N-au mai acceptat sa apara in acelasi cadru. Doar, vorba aceea, frate, frate, dar branza e pe bani!

„Vom ramane prieteni si in continuare, indiferent de rezultat”, spune Daniel Precup. De alta parere este insa Flavius Rosu: „Prieteni? Suntem cunostinte. Prieteni sunt putini in ziua de astazi”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Daniel Precup, secretar la un centru medical, a trecut de la agonie la extaz in doar cateva minute in primul tur. S-a bucurat ca este in fruntea clasamentului, dar momentul de glorie n-a durat prea mult. Contracandidatul sau, Flavius Rosu, arbitru de fotbal, a cerut renumararea voturilor.

Nici bine n-au facut rocada ca podiumul s-a rasturnat din nou. In al doilea tur, candidatii spera sa nu retraiasca experienta stresanta.

Daca la primul tur de scrutin fiecare candidat a obtinut fix 387 de voturi, in al doilea tur e musai sa castige unul dintre el. Localnicii nu s-au suparat ca trebuie sa mearga inca o data la vot. Erau oricum obisnuiti cu doua runde.

Localnicii vor afla rezultatele finale in aceasta seara, la doua saptamani dupa ce restul romanilor stiu deja cine le sunt primarii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI