Bunicul de 80 de ani, bolnav si aproape paralizat a refuzat sa fie carat pe brate, afara din casa.In ciuda rugamintilor, a ramas in patul sau si a privit inmarmurit intregul cosmar. Si acum parca refuza sa creada ca apele le-au luat tot.

Alta familie, aceeasi drama. Ingroziti de apele care veneau peste ei, oamenii n au reusit sa-si salveze nici macar actele.

Cu apa pana la mijloc, adevarata lupta s-a dat pentru a scapa bietele animale.

In toate casele lovite de inundatii, noroiul este de-o palma. Cu necaz in suflet, oamenii nu au timp nici sa-si planga suferinta. Se ajuta intre ei pentru a avea unde sa puna capul pe perna la noapte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nici In Conachi nu e timp pentru lacrimi. Dupa ce ieri oamenii au privit neputinciosi infernul din casele lor, astazi au gasit puterea sa se mobilizeze.

Dupa ce a privit cum agoniseala de o viata i se duce pe apa sambetei, femeia si-a luat inima in dinti si a venit acasa sa salveze tot ce mai poate.

Si bietele animale au incercat sa se adopsteasca din calea viiturii. S-au urcat care pe unde au putut( sa dam si pisica) si au asteptat inspaimantate salvarea.

Autoritatile au trimis inca de ieri pompieri, dar si militari care sa-i ajute pe oameni.

Astazi ministerul internelor a decis sa trimita si ajutoare: apa, mancare, benzina,  truse de ingiena intima puse la dispozitie de crucea rosie.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si