Close sidebar
Close sidebar

Investiție de peste 11 milioane de Lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean Zalău

Spitalul Județean de Urgență din Zalău beneficiază de o investiție substanțială de peste 11 milioane de lei.

Redactia Stirile Kanal D,

Aparatura medicala

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Banii sunt destinați modernizării și dotării a patru laboratoare esențiale și a 18 cabinete de specialitate în cadrul Ambulatoriului său. Această inițiativă este rezultatul unui proiect european implementat cu succes de către Consiliul Județean Sălaj, finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Laboratoarele care deservesc Ambulatoriul- Radiologie și Imagistică, Explorări Funcționale, Anatomie Patologică și Analize Medicale- au fost echipate cu tehnologie medicală de ultimă generație.

Proiectul, evaluat la 11,66 milioane de lei, are ca scop principal facilitarea unui diagnostic precis și rapid, precum și creșterea accesibilității serviciilor de sănătate oferite în cadrul Ambulatoriului.

Ce investiții vor fi realizate la Spitalul Județean Zalău

Obiectivul proiectului depășește simpla modernizare a infrastructurii, vizează îmbunătățirea calității serviciilor medicale prin reducerea timpilor de așteptare pentru investigații specifice.

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Printre noile dotări se numără un mamograf 3D, ecografe, aparat RX, videolaringoscop, dermatoscop digital, electrocauter, aparate de terapie laser/cu unde de șoc, microscoape optice LED, cărucioare pentru tratamente și pentru transportul pacienților, trusă de enduorologie cu sistem video și cada galvanică.

Ambulatoriul integrat de specialitate al Spitalului Județean Zalău se impune ca unica unitate publică din Sălaj care oferă servicii medicale în 24 de specialități, dintre care 15 sunt considerate unice în județ.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii medicale și a asigurării unor servicii de sănătate mai eficiente și mai accesibile pentru comunitatea locală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI