Tudor Maxim, care detinea in Vama Veche barul si hostelul Pura Vida, s-a trezut, luni, ca proprietatile sale au fost desfiintate de pe plaja. Proprietarul spatiului este un fost primar din Limanu, Valentin Vladescu, cu care desi incheiase un contract, a inchiriat acelasi spatiu unui localnic din 2 Mai.

Tudor Maxim sustine ca are contract pe cladire pana in 2019 si e hotarat sa faca plangere penala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Avem un contract de inchiriere incheiat in 2013 pana la 31 decembrie 2019 pe cladire, iar pentru terenul din jur, care era in concesiune de la primarie, Vladescu se angajase sa obtina toate autorizatiile de functionare. In 4 ani am platit chirie 68.000 euro si am investit alte zeci de mii de euro. Proprietarul a facut peste contractele noastre un contract cu alta firma, localnica, iar luni au inceput sa ne distruga munca, au spart barul, ne-au distrus magaziile, ne-au luat rulota. Nu suntem primii care o patesc asa cu el. Sunt infractiuni de violare de domiciliu si de distrugere, iar Politia nu vrea sa vina sa constate pentru ca ambii sunt localnici.

E dureros sa vezi munca de ani de zile distrusa. Este un loc la care tinem foarte mult, de aici a inceput totul, apoi ne-am extins in Bucuresti“, a declarat acesta, potrivit Adevarul.

Primarul actual din Limanu, Daniel Georgescu, a declarat ca nu stia despre aceasta situatie si ca se va interesa in legatura cu situatia terenului pe care functiona terasa lui Maxim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si