Ileana si Cornel s-au casatorit pe 8 martie, acum 23 de ani, la un an de cand s-au cunoscut. Indragitul interpret de muzica populara Ion Dolanescu a dorit nespus sa fie nasul de cununie al celor doi, dar, pentru ca mai multi cantareti i-au propus acest lucru, Ileana Ciuculete a ales o pereche de nasi care nu aveau legatura cu lumea artistica, relateaza   Taifasuri.

Cantareata avea numai cuvinte de lauda la adresa sotului sau, Cornel Gales, pe care l-a cunoscut "intr-o zi ploioasa de toamna", cu mai bine de 20 de ani in urma si pe care il condidera stalpul ei de sustinere.

"Intr-o zi ploioasa de toamna. Eu eram la restaurantul „La Pescarus”, impreuna cu o prietena, iar cand am iesit ne-am nimerit in acelasi timp in fata localului si, cum pe vremea aceea nu erau foarte multe taxiuri, am fost nevoiti sa „impartim” masina. Iar in drum spre casa am schimbat cateva cuvinte. Asa a fost sa fie. Cornel nu imi e doar sot, de 23 de ani e si „stalpul meu de sutinere”, cunoaste tot ce fac, intre noi nu exista secrete...

Eu am trait si singura cativa ani, i-am explicat tot ce am facut sau n-am facut, asa ca nu-mi este teama sa raspund oriunde si oricand. Dumnezeu e martor, caci pe oameni ii poti minti, dar pe El nu. Sfanta Fecioara ma iubeste atat de mult, simt asta",  declara artista cu putin timp inainte sa moara. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ileana Ciuculete si Cornel Gales au avut parte de o nunta ca in povesti, cu multi invitati si nume de seama care le-a cantat pe scena. Printe ele, regretatul Ion Dolanescu si Maria Ciobanu, care au tinut sa le interpreteze mirilor cateva piese in ciuda faptului ca nu isi vorbeau de ceva vreme.

La nunta,s-a cantat, s-a baut si mai ales s-a dansat pe muzica populara, dar si pe melodii cu ritmuri mai alerte, iar mireasa, care a aratat absolut fabulos a fost sufletul petrecerii, scrie wowbiz.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si