Close sidebar
Close sidebar

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat

Ion Ion Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani), unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz-ul românesc, au dezvăluit că au divorțat. Acest lucru nu s-a întâmplat acum, ci în urmă cu doi ani.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Despărțirea celor doi nu s-a întâmplat acum, ci în urmă cu doi ani.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-au căsătorit pe 22 aprilie 2009. După ce a devenit mamă, Ileana Lazariuc a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Citeste si: Fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago! Vezi câţi bani a cheltuit miliardarul pe studiile de ştiinţe politice ale lui Karim!

În ultimii ani, fiul lui Ion Țiriac și fiica artistei Anastasia Lazariuc au stat departe de ochii curioși ai fotoreporterilor și au preferat să-și petreacă mai mult vacanțele în străinătate.

Citeste si: Ion Ţiriac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au împreună doi băieți, Alexandru și Nicholas, și sunt stabiliți la Monte Carlo.

Sursa:  prosport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI