Close sidebar
Close sidebar

Ion Obloja, vicepresedintele UTI, a fost ridicat de mascati! Este acuzat de evaziune fiscala, iar prejudiciul depaseste 21 de milioane de lei!

Descinderi ale mascatilor, astazi, la sediul UTI din interiorul Aeroportului Otopeni. Vicepresedintele companiei, Ion Obloja, a fost saltat de acestia, informeaza cei de la Realitatea TV.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Obloja este acuzat de evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat. In aceste momente au loc si perchezitii in localitati din jurul Bucurestiului, dar si la sediul UTI de la aeroport.

Prejudiciul depaseste 21 de milioane de lei, iar perioada infractionala stabilita de procurori este intre 2009-2011, iar angajati ai companiei UTI, dar si vicepresedintele ar fi creat un mecanism prin care ar fi reusit sa scoata sume importante de bani din companie prin crearea unor contracte fictive.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI