Cei doi au fost nevoiti sa se retraga din cauza problemelor medicale. In plus, amandoi au avut dificultati in ceea ce priveste integrarea in echipa.

Ion Oncescu recunoaste ca nu s-ar mai intoarce la Exatlon.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Nu mi-e dor. Extrem de interesant a fost si peste un timp o sa participam la discutiile pe care le-am purtat. Unele observatii sunt chiar dure.(...) Dupa ce am plecat si inotam prin spital, mi-au umblat prin lucruri si Oltin povesteste cum, descoperind un element de siguranta, adica maceta, s-au speriat. Cum sa iti umble in lucruri? E imposibil!
 

Odata am vrut sa le povestesc despre Procust. Stii, patul lui Procust, cu picioarele care ies, in fine...iar seara iese Catalin si la venire il intreb: "Ai nevoie de ambele picioare?" si s-a speriat.", a povestit el, amuzat.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si