De cealalta parte, Oltin Hurezeanu a interactionat ceva mai bine cu echipa, insa a fost aspru criticat din cauza slabiciunii sale de la probele fizice. Oltin s-a simtit condamnat si in momentul eliminarii lui Didi Bulimar.

"Realitatea din teren e un pic diferita, dar emotia copilareasca e cel mai important lucru. Eram niste oameni mari, faceam niste trasee si ne entuziasmam atat de mult. Din nefericire, toate reality-urile au acest format, de a ramane unul singur, dar tipul de excludere premergator plecarii lui Didi Bulimar a fost foarte greu. Eu am fost convins ca voi pleca eu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Facusem toate bagajele, stransesem si niste scoici si din pacate am vazut ca a fost atat de siderata. Nu a fost frumos pentru ca a fost un contra vot. Pana atunci, criteriul a fost unul sportiv", a spus Oltin in platou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si