Artista si-a dedicat aproape toata viata cantecului popular romanesc, iar scena i-a fost a doua casa. Cantarile si munca multa i-au adus si un castig frumusel si a reusit sa stranga avere pentru ca, daca ar fi fost nevoita sa traiasca din pensie, ar fi avut parte de o batranete extrem de grea.

Ea primea lunar suma de 1.700

de lei ca pensie, o nimica toata pentru ca un om sa poata sa traiasca decent. Totusi, in 2016, pensia ei a mai crescut si a ajuns la 2.200 de lei, conform declaratiilor aparute in presa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Totusi, nu banii incasati din pensie erau baza pentru cantareata de muzica populara, ea fiind o cantareata instarita care a stiut sa dramuiasca cu grija cantarile din timpul vietii.

Cele doua fiice ale Ionelei prodan, Anamaria si Anca, au avut mereu grija de mama lor si au avut grija de ea si au ajutat-o atunci cand a fost cazul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si