Ionela Prodan a agonisit in zeci de ani de cariera o avere de invidiat. A investit mult in case, iar in ultimii ani a vandut doua dintre ele. In prezent, solista are patru locuinte, bijuterii in valoare de peste 15.000 de euro si mai bine de 1 milion de euro in conturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Interpreta de muzica folclorica detine proprietati in SUA, dar are o vila somptuoasa, cu o gradina superba, si in centrul Capitalei. "Palatul" vedetei este aproape cat strada pe care este situat si atrage toate privirile.

Casa a fost construita intr-un cartier de blocuri, in plina dezvoltare, artista plangandu-se in urma cu doi ani ca la doar cativa metri de gardul ei se construia un bloc. Ionela Prodan ajunsese in pragul unei crize de nervi pentru ca toata ziua, pe langa proprietatea ei treceau utilaje de constructie, iar aerul si zgomotul devenisera imposibil de suportat. Mai mult, cantareata a aratat ca procesul de ridicare a imobilului a lasat urme vizibile, cateva fisuri, in gardul care-i imprejmuieste locuinta.

Proprietatea de lux a Ionelei Prodan valoreaza in jur de 600.000 de euro si va fi mostenita de Anamaria Prodan si de sora impresarei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si