In timpul probelor, se observa ca Ionut de la Exatlon si-a tatuat un citat, chiar deasupra inimii. “Life Is Short, Break The Rules. Forgive Quickly, Kiss Slowly. Love Truely. Laugh Uncontrollably And Never Regret Anything That Makes You Smile”, scrie in limba engleza, citatul apartinand scriitorului Mark Twain.

Ionut de la Exatlon si-a tatuat un citat: "Iarta rapid si saruta incet"

In traducere, citatul tatuat pe pieptul lui Ionut ar suna cam asa: „Viata e scurta, incalca regulile. Iarta rapid si saruta incet. Iubeste cu adevarat. Razi incontrolabil si nu regreta niciodata nimic. Aceasta te va face sa zambesti.”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionut de la Exatlon si-a tatuat un citat. Cuvintele lui Mark Twain il motiveaza

Propus pentru eliminare, Ionut de la Exatlon si-a tatuat un citat, cuvintele scrisie de Mark Twain putand reprezenta o motivatie in plus pentru Razboinic, in lupta sa pentru a ramane in joc la Exatlon. El mai are doua tatuaje, unul pe spate si altul pe antebratul drept, dar cel de pe piept este reprezentativ pentru filozofia sa de viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si