Close sidebar
Close sidebar

Ionuț Dolănescu, vești despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Maria Ciobanu și unde este

Vestea că Maria Ciobanu ar avea probleme de sănătate a fost dezmințită de fiul său, Ionuț, care a explicat pe larg ce se întâmplă în aceste momente cu mama sa, dar și unde se află.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform lui Ionuț Dolănescu, cântăreața de muzică populară se află în America și este perfect sănătoasă. "Am vorbit cu dansa la telefon. Se afla la Los Angeles si e perfect sanatoasa. Nu stiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum cateva saptamani a mai aparut un zvon straniu: ca am murit intr-un accident de circulatie. Dar stiti cum se spune ”Nu mor caii cand vor cainii”. Eu sunt acum in plin turneu in SUA.

Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge si noi peste cateva zile. Mama nu are probleme serioase de sanatate, doar unele specific varstei, de 82 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Peste cateva zile o sa o vad, pentru ca ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionut Dolanescu pentru Wowbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI