Close sidebar
Close sidebar

Ionut Jaguarul a luat legatura cu Nella! Ce i-a raspuns sotia, dupa despartirea cu nabadai! Se reia, oare, povestea amoroasa?

Nella, sotia lui Ionut Jaguarul, a dat de inteles ca fostul Razboinic ar fi cautat-o.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu doua zile, Nella a postat pe o pagina de socializare urmatorul mesaj: "Ma suni si nu apuc sa raspund.Te sun dupa 3 secunde si nu mai raspunzi.Ma,ce a fost ala? Telefonul de adio???".

Mai in gluma, mai in serios, Nella i-a pus pe ganduri pe toti fanii Jaguarului, dand de inteles ca sotul ei este cel care a cautat-o. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Internautii s-au gandit ca este clar vorba despre Ionut, care ar fi incercat sa ia legatura cu sotia sa, dar a dat inapoi in ultimul moment.

Nici reactiile din partea oamenilor  nu au incetat sa apara: " Isi da seama ce a pierdut. Mergi inainte, ce e al tau e pus deoparte.", a comentat cineva. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI