"Iubita mea este cam suparata ca am lasat-o singura in Belgia. Nu a putut sa vina cu mine in Romania, ca nu i-au dat sefii concediu. Ma simt singur fara ea, dar dupa ce imi rezolv cateva treburi ma intorc la ea. Ne dorim sa facem nunta anul viitor, dar cine stie cum ne duce viata, poate o facem chiar anul acesta. Imi doresc mult un copil, un baiat.

Vreau un "golan" (rade) si bineinteles ca si o nunta.

Nu este adevarat ca ne-am despartit. Suntem foarte bine, ne vom casatori. Venirea mea in Romania are legatura cu alte lucruri, nu cu asa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim.  E posibil sa facem nunta chiar anul asta, la sfarsit, dar daca nu, sigur anul viitor", a declarat Ionut Sugacevschi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ieri, pe pagina de Facebook, Nella a postat un mesaj cu subinetels, iar prietenii au intrebat-o daca s-a despartit de Ionut. Aceasta nu a vrut sa ofere foarte multe explicatii, dar a sters toate pozele pe care le avea cu Jaguarul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si