Close sidebar
Close sidebar

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani, în stare gravă

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani e în stare gravă la spital, unde a fost dusă cu elicopterul, după accident.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi tineri părinţi au pierit luni la prânz pe un drum din Bihor, după ce maşina în care se aflau alăturid e fetiţa lor de 2 ani şi 11 luni a fost lovită în plin de un BMW care depăşea neregulamentar. Cele două autoturisme s-au răsturnat şi au ajuns pe un câmp.

Citeste si: Ipoteză teribilă în cazul românului care şi-a omorât familia după o depăşire periculoasă, în Germania

Ionuţ şi Corina au fost găsiți de salvatori în stop cardio respirator şi nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiica lor a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi dusă la spital. Ultimele informaţii despre ea sunt îmbucurătoare, se pare că micuţa e în afara oricărui pericol.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Drama unui îndrăgit cântăreț: Fiica lui a murit la numai doi ani

Şoferul BMW-ului a scăpat cu răni minore, iar un bărbat de 57 de ani aflat în dreapta a fost dus şi el la spital, rănit.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI