Virgil Chirică, un milionar din Capitală, a fost găsit fără suflare în vila sa de lux din Pipera. El ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor și în trecut, dar familia sa l-a oprit la timp.

Moarte premeditată de Virgil Chirică

Descoperirea tragică a avut loc pe data de 4 februarie 2024. Cel mai probabil fiind foarte îngrijorat de faptul că acesta nu răspunde la telefon, un prieten de-al bărbatului a luat decizia de a porni către locuința lui cu trei etaje, din Voluntari.

Virgil a fost găsit fără viață la etajul 1, în baie. Prietenul lui a sunat la 112, de urgență.

Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, așadar au constatat decesul.

Lângă acesta, anchetatorii au găsit și un bilet de adio, scris în engleză: „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Milionarul ar fi premediat ce avea să se întâmple. El ar fi cărat mai multe grătare și saci cu cărbuni, în baie, ar fi astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, iar mai apoi a aprins focul.

Pe lângă toate acestea, Virgil Chirică ar fi ingerat și mai multe pastile.  

Felul în care a murit i-a șocat chiar și pe anchetatorii aflați la fața locului. Gurile de aerisire și partea de jos a ușii de la baie erau acoperite. Nimeni nu înțelege motivul pentru care a recurs la acest gest.

Citește și: Anunțul postat pe internet de milionarul Virgil Chirică înainte de a fi găsit decedat. Descoperirea i-a șocat pe apropiați

Anunțul postat pe internet de milionarul Virgil Chirică înainte de a fi găsit decedat

Persoanele apropiate lui Virgil sunt șocate de fapta sa. Nimeni nu înțelege ce l-a împins să facă gestul extrem. 

Un prieten a remarcat faptul că milionarul Virgil Chirică își programase un anunț pe un site de vânzări, unde intenționa să își vândă ceasul de lux.

Anunțul de pe internet programat de pe contul milionarului

Anunțul de pe internet programat de pe contul milionarului

Citește și: VIDEO- Milionarul Virgil Chirică a lăsat un bilet de adio, înainte de a se sinucide: "Am adormit deja!"

Ipoteza luată în calcul de anchetatori 

Nimeni nu cunoștea cu ce probleme se confruntă milionarul în ultimul timp, mai ales dacă suferea de depresie. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul pentru care Virgil a recurs la gestul extrem.

Oamenii legii iau în calcul ipoteza ca acesta să fi avut probleme cu banii și mafia imobiliară, potrivit Realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si