Close sidebar
Close sidebar

Ipoteză șocantă în cazul copilului de 7 ani disparut de cinci zile

Au trecut cinci zile de când Sebastian, un băiat de 7 ani din jud Arad, este de negăsit. Copilul a plecat sâmbătă de acasă către o stână de la marginea satului și de atunci parcă a intrat în pământ.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții lui Sebastian sunt devastați de tristețe după dispariția inexplicabilă a copilului, dar sunt convinși că băiatul lor nu a murit, ci mai degrabă a fost răpit de cineva.

Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el ”, a spus Adela Orădan, mama copilului.  

Citeste si: VIDEO- Copil dispărut, căutat de 250 de oameni

Ipoteză șocantă în cazul copilului dispărut: l-ar fi luat cineva cu mașina

Absolut toți cei care îl cunosc pe Sebi spun că, în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona. Este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

" Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el.

El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea ”, a declarat tatăl lui Sebastian la ProTV.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Miercuri, din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse. Autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

Citeste si: Crimă înfiorătoare! Deținuta condamnată la moarte în SUA a fost executată

Joi, căutările sunt reluate cu forțe sporite. Va veni și un psiholog la fața locului, pentru că urmează să fie audiați copiii care îl însoțeau pe Sebi.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Politiștii arădeni au făcut publica poza baiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI