Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incident la ceremoniile din Portul militar Constanţa. IPS Teodosie: „Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”

Slujba oficiată de IPS Teodosie a fost întreruptă de organizatori. Incidentul a avut loc la ceremoniile din Portul militar Constanța, iar arhiepiscopul a declarat că cei vinovați vor răspunde în fața lui Dumnezeu.

Georgiana Balaban,

ÎPS Teodosie, în cadrul ceremoniei de Ziua Marinei.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost întreruptă luni de organizatori şi a fost dat cuvântul șefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.

Cum a reacționat ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

Citește si: Pregătiri pentru Ziua Marinei

Arhiepiscopul le-a declarat jurnaliștilor că este pentru prima oară când i se oprește microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Întrebat dacă s-a supărat, el a răspuns: „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde".

Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu este deloc mulțumit de ceea ce i s-a întâmplat.

El rostea rugăciunea, organizatorii i-au tăiat microfonul și au dat cuvântul următorului invitat.

Citește si: Postul Sf. Marii 2022: Tradiții şi obiceiuri românești

În fiecare an, Ziua Marinei este sărbătorită în Constanța. Locul în care are loc ceremonia oficială este portul militar. În Portul Tomis, constănțenii, dar şi turiștii, vor avea parte de jocuri marinăreşti şi de expoziții de tehnică militară. Președintele Klaus Iohannis ia parte an de an la ceremonia din Constanța.

Citește si: VIDEO| „Ziua Marinei” celebrată de Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Cum au fost surprinși cei doi politicieni

Navele militare defilează de la Constanţa la Midia şi înapoi. Spectacolul de artificii, lansate de pe mare, va fi asigurat de către Primăria Municipiului Constanţa şi va încheia manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române.

Citește si: ÎPS Teodosie a câștigat procesul împotriva Poliției Române! Magistrații i-au dat dreptate, după ce în iarnă a fost amendat de trei ori pentru încălcarea carantinei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI