"Cum sa ne demachiem sa va mai arat odata pentru gusulita care se formeaza chiar de la 30 de ani pentru gusulita asta este, uite. Si duceti…sa aveti mana foarte libera, foarte degajata."

Ca sa nu mai spunem ca mainile doamnei Loghin sunt chiar miraculoase si incearca si pe noi sa ne convinga de asta.

"Este vorba de causele mainilor, cele doua maini.

Le frecati una pe alta, este foarte simplu si stati culcata pe perina si puneti acceste causuri care se formeaza, direct pe pupila. Face foarte bine, eu nu am mai marit dioptriile de vre 12 ani."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cat despre secretul tineretii fara batranete, Irina Loghin ne sfatuieste sa spunem adio cremelor scumpe.Tot ce trebuie sa facem este sa ne demachiem corect

"Fetelor demachiatul obligatoriu, seara va demachiati dar cum. Luati ulei de masline cu lapte   amestecati jmatate/ jumatate, mergeti langa chiuveta aveti apa calda, sper."

Cum sa ne demachiem

"Luati un servatel de prosop. Deci de aici de la sa… de aici v-am mai aratat eu cu buricele si pentru masaj sa ridicati tot timpul aici asa."

"Asta este tot tratamentul. Lasati cremele sofisticate, lasati ca nu va ajuta la nimic."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si