Close sidebar
Close sidebar

Irina Tănase, în spital. Câți bani dă Liviu Dragnea pentru spitalizarea ei

Irina Tănase, viitoarea soție a lui Liviu Dragnea, trece prin momente grele. Iubita liderului PSD se află internată la o clinică privată din Capitală.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de câteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei. Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie”, scrie inpolitics.ro.

Liviu Dragnea trebuie să scoată din buzunar peste 2.000 de lei pentru spitalizarea iubitei sale. Mai concret, în momentul internării, pacientul sau rudele sale trebuie să achite suma de 2.000 de lei. De asemenea, „cazarea” în cameră dublă este de 450 de lei, iar în cameră single 590 de lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pacientul mai trebuie să plătească alți 300 de lei, pentru evaluarea zilnică a cazului medical.

Viorica Dăncilă a vizitat-o în spital

Zilele trecute, Irina Tănase a primit vizita premierului României.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI