Un proces deschis în 2017 de Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeica împotrivă fostului lor coleg, Nelu Dumitrescu, pentru dreptul de folosință a mărcii "IRIS" a fost finalizat la începutul lunii iulie 2020 prin împăcarea părților, informează Ziare.com.

Citeste si: Județul din România care intră în carantină: "S-a ajuns aici pentru că n-au fost restricții severe!"

Conform înțelegerii, fiecare dintre părți va avea dreptul să folosească marca "IRIS".

Astfel, una dintre trupe va activa sub numele de "IRIS-Cristi Minculescu, Valter&Boro", iar cealaltă sub denumirea de "IRIS-Nelu Dumitrescu".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bill Gates răspunde acuzației că el a declanșat pandemia de coronavirus

Scandalul izbucnit între membrii trupei IRIS, Cristi Minculescu, Valter Popă și Doru Borobeica, pe de o parte, și Nelu Dumitrescu, pe dea altă parte, a ajuns în 2017 în instanță, miză fiind folosirea mărcii "IRIS", înregistrată în 2005, la OSIM. În prima instanță Nelu Dumitrescu a pierdut procesul, judecătorii dispunând anularea mărcii.

Citeste si: Rusia, acuzată că a testat o armă în spațiu

Potrivit sursei citate, în faza de apel, procesul a ajuns la Curtea de Apel București, unde a fost închis prin împăcarea părților după ce foștii colegi au ajuns la un compromis cu privire la folosirea mărcii "IRIS". Astfel, prin "contractul de tranzacție" depus în instanță, părțile au convenit cum va fi folosită marca "IRIS" în continuare pentru a nu crea confuzie în rândul publicului. 

Părțile agreează că NU vor mai folosi grafica denumirii "IRIS" în reprezentarea grafica ce se regăsește pe albumele/ materialele grafice "IRIS" lansate până în prezent și își vor concepe noi reprezentări grafice, diferite de cele utilizate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si