Close sidebar
Close sidebar

Iti doresti un city break lipsit de griji? Inchiriaza un autoturism !

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inchirierea unei masini este o conditie obligatorie pe care trebuie sa o indeplinesti din momentul in care avionul in care calatoresti aterizeaza pe aeroportul international Otopeni. Indiferent de locul in care ai treaba, fie ca este in Bucuresti sau in alt oras al tarii ai nevoie de un mijloc de transport de care sa te folosesti. Cu toate ca si mijloacele de transport in comun sunt utile acestea nu ofera toate avantajele pe care le ofera conducerea unui autovehicul. Avand in vedere acest lucru este absolut necesar sa apelezi la serviciul de inchirieri masini Otopeni. Pentru a putea gasi un astfel de serviciu care sa raspunda cat mai bine nevoilor avute este necesar ca firma de inchirieri autovehicule sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- Gama de masini oferita spre inchiriere sa fie cat mai diversa astfel incat sa fie satisfacute cerintele oricarui client.
- Masinile oferite spre inchiriere sa fie intr-o stare ireprosabila atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere tehnic. Pentru a se intampla acest lucru este necesar ca aceste masini sa aiba revizia tehnica la zi.


- Firma de inchirieri sa aiba o imagine impecabila in spatiul public. Unii dintre noi in momentul in care doresc sa inchirieze o masina cauta informatii despre acest subiect in mediul online sau de la cunostinte, prieteni, etc. Avand in vedere acest lucru este foarte important ca o firma care se ocupa cu inchirierea masinilor sa aiba o imagine publica impecabila. Cu cat imaginea firmei este mai sifonata cu atat mai mult scad sansele ca cineva sa apeleze la serviciile acesteia.

- Pretul este un alt criteriu pe care cei care doresc inchirierea unui autovehicul il au in vedere. Acesta trebuie sa fie cat mai mic in raport cu calitatea oferita.
Toate aceste calitati dar nu numai acestea sunt indeplinite cu succes de catre kamo auto, cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul in care doresti sa inchiriezi o masina. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto, kamo auto ofera cele mai bune servicii pentru clientii care isi doresc sa utilizeze o masina pentru o anumita perioada de timp.
Profesionalismul, seriozitatea dar si raportul pret calitate al serviciilor oferite fac ca aceasta firma sa fie varianta de care ai nevoie in momentul in care trebuie sa pleci undeva si iti doresti sa fii cat mai independent din punct de vedere al mijlocului de transport. Avantajele oferite de catre inchirierea unei masini prin intermediul celor de la karmo auto sunt multiple, cateva dintre acestea fiind urmatoarele:
- Flota de masini pusa la dispozitie spre inchiriere acopera toate clasele de autoturisme de pe piata auto, ceea ce face ca orice client sa poata fi satisfacut de catre aceasta firma.
- Un grad ridicat de profesionalism si seriozitate din partea celor care lucreaza in cadrul acestei firme.
- Inchirierea masinii pe loc fara a fi necesara asteptarea unei anumite perioade de timp sau alte chestii care ar putea sa intarzie preluarea masinii pe care o doresti.
- Siguranta si confort in timpul utilizarii autovehiculului inchiriat.
- Posibilitatea de a putea inchiria un autovehicul la orice ora din zi sau noapte indiferent de data din calendar.
- Pretul este mai mult decat acceptabil avand in vedere calitatea oferita.
- Autoturismele oferite spre inchiriere sunt impecabile din punct de vedere tehnic si estetic, acestia fiind verificate periodic doar in service-uri autorizate.
- Posibilitatea de a putea inchiria autoturismul dorit chiar din momentul in care te afli in aeroportul international Otopeni. Datorita acestui avantaj nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp cautand o solutie prin care sa ajungi in oras pentru a putea inchiria un autoturism.
- Economie din punct de vedere financiar pentru ca autoturismele oferite spre inchiriere sunt autoturisme care au un consum redus de combustibil lucru care cu siguranta se reflecta in buzunarul soferului.
- Autoturismele sunt asigurate din toate punctele de vedere ceea ce inseamna ca nu vei fi tras la raspundere in cazul in care se va intampla ceva cu ea.
- Indiferent de locul in care te afli atunci cand trebuie sa predai autoturismul agentia va trimite un reprezentant pentru a lua masina.
- Procedura de inchiriere a autoturismului este extrem de simplificata motiv pentru care vei putea intra in posesia masinii dorite intr-un timp extrem de scurt si fara a fi nevoit sa inchei multe documente in acest sens.
- Posibilitatea de a putea inchiria o masina atat pe termen scurt cat si pe termen lung.
- Independenta din punct de vedere a mobilitatii.
- Oferta de autoturisme tine pasul cu tendintele modei motiv pentru care vei putea inchiria doar masini aflate in trend.
In concluzie avand in vedere avantajele oferite de catre kamo auto este clar ca acestia reprezinta cea mai buna solutie la care trebuie sa apelezi in momentul in care doresti sa inchiriezi o masina. Pentru a putea face acest lucru ai de ales intre rezervarea online prin intermediul site-ului Kamoauto.ro, prin email la adresa office@kamoauto.ro, prin apel telefonic la numarul de telefon 0752261217 sau direct la sediul firmei situati in Bld. Iuliu Maniu, nr.7, corp I, Bucuresti, sector 6.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI