Iubitul Elenei Udrea nu a fost niciodată un bărbat întreţinut. El deţine o vilă în Corbeanca şi o maşină scumpă, şi asta încă dinainte de a deveni partenerul fostului ministru al turismului. Interesant este că înainte să se mute în Corbeanca, Alexandrov a locuit o perioadă de vreme într-o casă cu un singur nivel în apropierea Guvernului – zona Pieţei Victoria. Cu 3 ani în urmă, el a decis să-şi vândă proprietatea şi să aleagă confortul şi aerul curat de dinafara Bucureştiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Imobilul construit în 1970 are trei camere şi a fost scos la vânzare pe un site de imobiliare la preţul de 155.000 euro. Tranzacţia a fost finalizată în vara anului 2015.

Adrian Alexandrov este născut în Tulcea şi a făcut bani frumoşi din cariera de model, el locuind o vreme în Dubai unde a şi colaborat cu cele mai importante case de modă din lume.

Ulterior, la venirea în ţară, el a devenit un jucător important pe piaţa de imobiliare, având în portofoliu câteva proprietăţi care valorează milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si