Close sidebar
Close sidebar

Iubitul i-a strivit capul cu un bolovan. Şi-a recunoscut crima după 18 ani, iar motivul este năucitor

Crima odioasă a avut loc în anul 2010, însă rudele fetei nu şi-au revenit nici acum din şoc.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

După 18 ani a dat cărţile pe faţă. Vinovatul a mărturisit de ce şi-a omorât partenera, iar motivul este halucinant. Rebecca a fost ucisă de iubitul ei în 2010, pe vremea când cei doi aveau 15 ani.

Joshua Davies, iubitul fetei, i-a strivit Rebeccăi capul  cu o piatră, după ce un prieten i-a dat un mesaj prin care îi spunea că primeşte un mic dejun gratuit dacă-şi omoară iubita. Băiatul n-a stat prea mult pe gânduri şi a trecut la fapte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Rudele fetei se bucură că în sfârşit adolescentul şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a recunoscut fapta.  "A recunoscut în sfârşit. Şi-a asumat vina", a declarat mama Rebeccăi, conform Mirror.co.uk. Crima odioasă a avut loc în anul 2010, însă rudele fetei nu şi-au revenit nici acum din şoc. 

sursa foto: Mirror 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI