Close sidebar
Close sidebar

Iulian Pîtea, în drum spre Mexic. Ana Laura îl așteaptă cu sufletul la gură

Iulian Pîtea este în drum spre Ana Laura Gonzalez, concurenta mexicană ce i-a furat inima pe parcursul competiției Exatlon.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De când a aflat că Iulian este în drum spre Mexic, Ana arde de nerăbdare. A postat un cronometru pe pagina sa de socializare însoțit de câteva inimioare și mesajul: "Până ne vedem".

Iulian Pîtea, în drum spre Mexic

"Între timp eu mă îndrept spre ceva ce în este încă necunoscut", a scris Iulian Pîtea. Ana Laura i-a răspuns imediat și i-a spus că Mexicul îl așteaptă.

Declarațiile între cei doi au continuat pe paginile lor de socializare, ultimul pas fiind făcut de Iulian care a postat câteva imagini cu Ana Laura însoțite de mesajul "My girl" (nr.

fata mea).

Ana Laura și Iulian Pîtea, idila la Exatlon

Cei doi concurenți s-au cunoscut la primul meci internațional de la Exatlon. Cei doi s-au sărutat și de atunci și-au promis că se vor revedea imediat ce competiția se termină.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI