UPDATE:

Unul dintre detinutii care au evadat din inchisoarea din Timisoara a fost prins in Caras Severin.
Iulko Zoltan risca acum o pedeapsa intre 6 luni si 3 ani. In plus, acesta urmeaza sa primeasca un regim de executare mai sever.
Cel de-al doilea detinut evadat este in continuare cautat de autoritati.

Unul dintre detinutii care au evadat din inchisoarea din Timisoara a fost prins in Caras Severin.Iulko

Zoltan risca acum o pedeapsa intre 6 luni si 3 ani. In plus, acesta urmeaza sa primeasca un regim de executare mai sever.Cel de-al doilea detinut evadat este in continuare cautat de autoritati.

 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu  Inspectoratul de Poliţie Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş si Poliţia de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinuţilor vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Timişoara la telefon: (0256) 200030.

Semnalmente deţinuţi:

GAVRIL BOGDAN – înălţime: 1,71 m
-       ochi căprui
-       păr şaten închis
-       constituţie: atletică
-       purta pantalon trening gri cu verde.

(în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 1,8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cu domiciliul în localitatea Şeica Mare, judeţul Sibiu, clasificat în regim deschis)

IULKO ZOLTAN   – înălţime: 1,72 m
-       ochi albaştri
-       păr şaten
-       constituţie: atletică
-       tatuaje pe braţe
-       purta pantalon crem şi tricou roşu.
(în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cu domiciliul în comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic.

In momentul de fata cei doi sunt cautati de catre şlucratorii politiei si jandarmerie, se arata in comunicatul dat presei de catre cei de la Peniteciarul Timisoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si