Patru angajati ai spitalului au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, in urma plngerilor facute de cetateni. Cei patru autopsieri ce vor fi judecati sunt Nedelcu Cristian, Maria Marinel, Stan Vasile si Paun Marian.

Cristian Nedelcu
Cristian Nedelcu

Acestia nu au facut exceptie nici cand persoana decedata era un somer, fara nicio ruda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Autopsierii de serviciu Nedelcu Cristian si Maria Marinel, desi au fost atentionati ca este vorba de un caz social, le-au cerut „sa dea ceva” pentru a pregati cadavrul. Au dat 50 lei. Inculpatii nu au fost multumiti si motivand ca au lucrat doi, le-au cerut „sa mai puna ceva”, astfel ca au mai primit înca 50 de lei. Ambii martori precizeaza ca nu li s-a dat nicio chitanta”, relateaza adevarul.ro.

Mai mult decat atat, autopsierii nu acceptau orice spaga. Unul dintre angajati a fost extrem de iritat cand a primit o sticla de wishkey, spunand ca „asa ceva beau numai tractoristii”. Iar atunci cand spaga nu era pe placul lor, serviciile lor erau incomplete.

In ianuarie 2014, trei angajati de la Primaria Babana- Adina Prodanel, Ion Suta si Mihai Schiopu- au mers sa ridice un cadavru de la morga.

Suta Ion a luat de la domiciliu o sticla de 2,5 litri tuica, iar primarul Bebe Ivan i-a dat martorei Prodanel Adina o sticla de whisky, cu scopul de a fi înmanate autopsierului de serviciu, în cazul de fata inculpatului Maria Marinel. Dupa ce a achitat taxa pentru eliberarea actului constatator de deces, martora Prodanel Adina i-a dat inculpatului Maria Marinel sticla de whisky, acesta primind-o cu observatia „asa ceva beau numai tractoristii”.

De asemenea, a primit de la martorul Suta Ion sticla de 2,5 litri cu tuica, apoi a eliberat cadavrul fara a îl mai spala, doar îmbracandu-l", arata procurorii.

Printre cei care au sesizat astfel de cazuri este si primarul comunei Babana, Bebe Ivan, care a declarat ca:" Era jaf la drumul mare la morgă!”

„Era jaf la drumul mare la morgă !”

Citeste mai mult: adev.ro/o7znp6
primarul Bebe Ivan din comuna Băbana

Citeste mai mult: adev.ro/o7znp6
primarul Bebe Ivan din comuna Băbana

Citeste mai mult: adev.ro/o7znp6





Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si