„Să te întorci de la mare e un chin în aceste zile sufocante. Au simțit asta pe pielea lor zeci de mii de turiști plecați la festival care au rămas blocați în stațiunea Costinești. Trenurile i-au lăsat să aștepte cu orele în condiții revoltătoare, iar pe șosele a fost jale- două ore și jumătate îți trebuiau să parcurgi câțiva kilometri dintr-o stațiune în alta.”,

a spus Cristian Sabbagh.

Pe o căldură de te sufoca, sute de tineri au fost nevoiți să stea cu orele în halta din Costinești, să aștepte un tren care să îi scoată din stațiunea blocată.

Reporter: „De cât este în gară?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Tânăr: „De oră aproape. Avem întârziere până acuma cincizeci de minute.”

Reporter: „Crezi că mai ajungi?”

Tânăr: „Cred că poimâine, sincer.”

Iar trenurile care ajungeau oricum la distanță mare unul de altul, și cu întârzieri de zeci de minute, aveau câte două vagoane. În speranța că vor răzbi să prindă loc, tinerii s-au înghesuit ca sardinele.

La un moment dat, conductorul a coborât, pentru că nu putea să închidă ușile. Cum era de așteptat, cei mai mulți au rămas pe dinafară.

Gluma-i glumă, dar a fost chinul de pe lume, să stai într-o haltă unde nu-i loc să te ascunzi de soare i-a pus la grea încercare pe toți. Și-au scos tricourile ca să și acopere capul, având în vedere că au stat să aștepte în astfel de condiții revoltătoare și două trei-ore.

Cei de la CFR le-au transmis tuturor scuze. Toată stațiunea Costinești a fost blocată. Unii au vrut să ia microbuzele spre Constanța, dar nu au avut mare noroc. Pe șosele, între stațiuni, ajungeai mai repede pe jos decât cu mașina, drept dovadă stau aceste imagini filmate între Tuzla și Costinești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si