Tragedie în localitatea Viișoara din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 64 de ani a pierit în cursul zilei de miercuri, după ce un incendiu devastator i-a cuprins locuința.

Vecinii au observat fumul gros și flăcările care au cuprins casa femeii și au alertat autoritățile.

Citește și: Un autobuz plin cu pelerini s-a răsturnat și a luat foc. 28 de persoane au murit și alte 23 sunt grav rănite

pompieri, botosani, femeie moarta

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Pompierii au ajuns la locul incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. A venit și un echipaj medicale. În momentul în care au ajuns la casă, pompierii au constatat că flăcările au cuprins întreaga casă. Două camere și acoperișul clădirii au fost foarte grav afectate de incendiu.

Pompierii s-au luptat cu flăcările puternice și au căutat-o în același timp pe femeie, după ce vecinii le-au spus că cel mai probabil femeia se află în locuință.

Salvatorii au găsit-o până la urmă într-o încăpere. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

„La caz s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Viişoara, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat faptul că ardeau bunurile din două camere şi o parte din acoperişul casei.

Întrucât existau informaţii că proprietara, în vârstă de 64 de ani, era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată într-una dintre încăperile afectate de flăcări”, au precizat oficialii ISU.

Autoritățile fac cercetări în acest caz pentru a afla cu exactitate de la ce au pornit flăcările. Până în acest moment nu se știe cu exactitate cauza incendiului. 

Citește și: VIDEO "Mi-e frică să mai dorm noaptea! Am ajuns să stau de șase, să văd dacă intră în curte sau nu"- Hoții i-au băgat în sperieți pe locuitorii din Dumbrăvița

pompieri, botosani, femeie moarta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si