Un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Jandarmul Marian Cristinel Popa a fost pus sub acuzare şi trimis în judecată în urma unui incident petrecut în urmă cu trei ani, pe când activa în cadrul Detaşamentului 4 de Jandarmi Tecuci (Galaţi).

Acesta

este acuzat că şi-a însuşit o sumă de bani de la o prostituată surprinsă în timp ce îşi oferea serviciile sexuale pe Drumul European 581, la ieşirea din Tecuci.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit procurorilor militari, jandarmul Marian Cristian Popa, aflat în misiune alături de un alt coleg, a sancţionat prostituata, iar suma de bani găsită asupra ei a ridicat-o însă nu a predat-o instituţiei la care lucrează, ci şi-ar fi însuşit-o. Nici mai mult, nici mai puţin de 20 de lei.

Sursă: adevărul.ro 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si