Jennifer Lopez s-a căsătorit de curând cu Ben Affleck și acum a mai șocat fanii printr-o nouă apariția. Aceasta a pozat nud cu ocazia zilei sale de naștere. Astfel, și-a promovat și noua colecție de produse cosmetice.

Citeste si: Cine sunt marii câștigători la Premiile Billboard 2022. Rapperul Drake a fost cel care a plecat acasă cu cele mai multe trofee

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate staruri la nivel internațional.

E cunoscută pentru viața ei profesională, dar și pentru cea personală. Acum, de ziua ei, Jennifer Lopez își promovează noul balsam de corp din colecția ei. Vedeta a pozat complet goală și și-a arătat trupul perfect sculptat pe care îl deține la 53 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pe Instagram, fanii au reacționat. „ Ești o regină! (…) Ne-ai lăsat fără cuvinte. (…) La mulți ani ”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la recenta postare a lui Jennifer Lopez.

Vedeta este acum în luna de miere cu Ben Affleck și copiii.

De câteva zile, cuplul Bennifer, așa cum sunt porecliți cei doi de când sunt împreună, face furori pe străzile din Paris.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, 49 de ani, cu care a reluat legătura la începutul anului 2021, la aproape două decenii după ce aceștia au anulat planurile de nuntă. 

Citeste si: VIDEO- Unul din cele mai îndrăgite cupluri mondene a spus „DA” în fața altarului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si