" Admite cererea Parchetului. Dispune fata de Hexi Pharma, pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, urmatoarele masuri preventive de la 16 mai pana la 14 iulie inclusiv: interdictia initierii procedurii de dizolvare sau lichidare, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare, interdictia fuziunii, divizarii sau reducerii capitalului social, interzicerea instrainarii activelor, interzicerea platilor si transferurilor banesti, cu exceptia celor necesare pentru plata utilitatilor si a salariilor, interzicerea producerii si comercializarii de produse biocide", se arata în decizia Judecătoriei Sectorului 5.

potrivit Mediafax.

Dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati in centrul caruia se afla firma Hexi Pharma, societatea a anuntat ca a demarat deja procedurile legale pentru inchidere si ca isi va retrage toate produsele de pe piata. Totodata, firma a cerut scuze public.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit primelor teste oficiale, produsele Hexi Pharma prezinta diferente intre valoarea declarata si cea masurata, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Sănătăţii, Victor Strambu. Acesta a anuntat ca produsele sale vor fi retrase si ca Hexi Pharma va primi o amenda de 40.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si