Lucia Goracci a declarat faptul că se afla în Bucureşti împreună cu o echipă de filmare a postului RAI 1.

Aceasta a spus că incidentul a avut loc în biroul de avocatură al Dianei Şoşoacă. Plângerea a fost formulată luni, după scandalul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, unde soţul senatoarei a fost audiat pentru ultraj.

Citeste si: Diana Sosoaca, in razboi cu jurnalistii

Diana Șoșoacă i-a întâmpinat zâmbitoare

Înainte ca acest eveniment să ia amploare, Diana Șoșoacă   s-a arătat zâmbitoare. Lucrurile au luat însă o altă întorsătură:,, Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment, doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă”

„M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară"

Diana Şoşoacă a impus anumite condiţii. În cazul în care  nu erau acceptate de echipa de filmare, aceștia părăseau camera. Echipa „a ieşit în hol, dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieşim nicăieri. A spus ulterior soţului să sune la poliţie, după ce a început să ţipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă"

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, soțul Dianei Șoșoacă a început să împingă jurnaliștii italieni. Mai mult de atât, i-a smuls masca jurnalistei de pe față, lovind-o și mușcând-o de braț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sosoaca si-a pus botnita

Şoşoacă a fost filmată în timp ce cheamă poliţia

După ce jurnalista şi operatorul care filmează au ieşit pe hol, Şoşoacă a fost filmată în timp ce cheamă poliţia. În cabinet a intrat un bărbat care a dat mâna cu cei de acolo, moment în care jurnalista a profitat de uşa întredeschisă şi a ieşit.

A vorbit cu poliţia, în timp în care cameramanul şi o altă persoană care a însoţit-o pe Gorraci se aflau în continuare în biroul lui Şoşoacă.

Evenimentul  s-a mutat apoi în scara blocului. Jurnaliştii au fost opriţi de poliţişti, care le-au cerut să se calmeze şi i-au anunţat că îi vor legitima.

Citeste si: Se cere anchetarea senatoarei Sosoaca

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si