Jurnalistul Val Valcu a marturisit ca el ar fi de acord cu o asemenea procedura si si-a amintit ca, in trecut, Radu Mazare a fost implicat intr-un accident din cauza acestor ambarcatiuni de viteza. "Eu eram pe mal, pe unul dintre canale. A trecut Radu Mazare cu mare viteza, improscand in stanga si in dreapta. Sugea apa de sub undite, rupea unditele pescarilor, taia navoadele profesionistilor si apoi dispare in tromba pe lac.

Lumea l-a injurat si aia era, dar a doua zi aflam ca a facut accident si o fata care era cu el in barca s-a lovit", a povestit jurnalistul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Noua lege propune ca in anumite zone, vitezele sa fie limitate la 5 kilometri pe

ora, in altele la 15 si cel mai mult, in zonele in care se permite, viteza sa fie de 40 de kilometri pe ora. Se va putea circula in Delta cu ambarcatiuni care au motoare cu o capacitate maxima de 10 cai putere, 40 de cai putere, respectiv 100 de cai putere. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si