Fashnau ar fi împlinit miercuri 59 de ani, însă el s-a spânzurat la opt ani după confesiunea primită extrem de rău de fratele său John, care l-a numit pe Justin "paria" familiei, afirmând că vrea doar să se remarce.

Citeste si: Axinte audiat la DNA. Actorul este acuzat de trafic de influență

Justin Fashanu a jucat la Norwich, Nottingham, Notts County şi Manchester City.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege asupra acestora

Amal, nepoata lui Justin şi fiica lui John, care avea 9 ani când unchiul ei s-a sinucis, va fi prezentă la ceremonia de la Hall of Fame.

Citeste si: Anamaria Prodan dă cărțile pe față în legătură cu relația cu Rehecampf! „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Jurnalistă, ea se ocupă de Fundaţia Justin Fashanu care luptă împotriva homofibiei, rasismului şi problemelor psihice în rândul fotbaliştilor.

"Oamenii au tendinţa să uite ce talentat a fost şi se gândesc doar că era gay. Este un gest foarte important", a declarat Amal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si