Close sidebar
Close sidebar

Karolina Pliskova, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep: "Ma rog sa nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare"

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Melbourne.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Invinsa cu 6-3, 6-2 de Simona Halep in sferturi la Australian Open, Karolina Pliskova a vorbit la conferinta de presa despre meciul cu romanca. "Nu ştiu ce s-a întâmpla de la 3-0. Cred că am pornit bine în meci. Ea nu a jucat prea bine în debutul partidei, în primele game-uri a făcut câteva greşeli. Game-ul al patrulea a fost unul imens, am avut şanse să mă duc la 4-0. Dacă reuşeam să le fructific probabil ar fi fost setul meu. Ea joacă foarte bine împotriva mea, nu ştiu unde e problema. Trebuie să schimb ceva pentru următorul meci cu ea. Simona îmi citeşte foarte bine jocul. Serviciul meu nu e eficient împotriva ei, îl returnează incredibil. Cred că au fost unele puncte pe care le puteam gestiona mai bine, însă ea a fost jucătoarea mai bună", a declarat cehoaica, citata de gsp.ro.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

"Mă descurc mai bine împotriva lui Wozniacki şi a lui Kerber. Le si mt mai bine jocul, chiar dacă Angelique e stângace, simt că dacă iuţesc jocul pot obţine puncte. Pe când cu Simona nu e aşa, ei îi place. Nici lui Caro nu-i convine jocul meu, mereu simt că am o şansă împotriva ei, chiar dacă serveşte mai bine ca Simona. Însă raportând la jocul meu, cu Halep mă simt cel mai inconfortabil.

Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare", a completat Pliskova, potrivit gsp.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI