Kate Middleton, insarcinata cu al treilea copil, sufera de "Hyperemesis gravidarum" o forma severa de greaţa si varsaturi în timpul sarcinii, care este mult mai grava decat toxicoza obisnuita din timpul graviditaţii, pe care femeile o simt de obicei dimineaţa. Aceasta patologie afecteaza unu la suta dintre femeile gravide si poate fi mortala, avertizeaza medicii.

"Hyperemesis gravidarum" e a doua cauza de spitalizare 

in timpul sarcinii si poate duce la deshidratare, periculoasa atat pentru mama cat si pentru fat. Daca apare deshidratarea, exista un risc crescut ca bebelusul sa dezvolte malformatii, din cauza ca varsaturile frecvente pot duce la eliminarea lichidului amniotic. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Echipa medicală este  formată din aceiasi doctori care au asistat si la nasterea celui de-al doilea copil al cuplului, printesa Charlotte. Ginecologul Casei Regale, Alan Farthing, care va conduce echipa de medici la nastere, si-a amanat pensionarea pentru a putea fi prezent la eveniment.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si