Close sidebar
Close sidebar

Kaufland vine cu o metoda revolutionara de a face cumparaturi! Cu aceasta aplicatie nu mai trebuie sa stai la coada

Kalufland testeaza in magazinul de pe Barbu Vacarescu din Capitala o aplicatie prin care clientii isi pot scana produsele pe care le cumpara, iar atunci cand ajung la casa trebioe doar sa arate telefonul, fara sa mai fie nevoiti sa isi puna produsele pe banda. Plata se face tot la casier, cu cardul sau cash, insa la o casa speciala din magazin.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kaufland vrea sa extinda acest mod de a face cumparaturi in mai multe magazine din tara, insa doar dupa ce va vedea care este reactia clientilor. In unele magazine din strainatate, tehnologia exista deja, ba chiar clientii pot plati singuri cu cardul.

Tehnologia permite efectuarea mai rapida a cumparaturilor si poate fi accesata prin intermediul aplicatiei mobile Kaufland, Scan&Pay, compatibila cu toate tipurile de smartphone0uri si care poate fi descarcata gratuit de pe platformele iOS sau Android, informeaza hotnews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aplicatia poate fi insa utilizata doar folosind conexiunea de internet a magazinului. Daca reactia clientilor va fi pozitiva este posibil ca aplicatia sa fie disponibila la mai multe magazine din Bucuresti si din tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI