Kinga de la "Casa Iubirii" face șase antrenamente pe săptămână pentru a fi în cea mai bună formă la gala de kickboxing.

Citește și: Primele sărutări din Casa Iubiri. În ce context au apărut acestea

Deși ani de zile s-a pregătit pentru a deveni antrenor de fitness, Kinga a schimbat acum macazul. 

Fosta concurentă de la "Casa Iubirii" se antrenează intens pentru a câștiga marele premiu la gala din luna februarie. 

Kinga, fosta cocnurentă de la Casa Iubirii: Mă pregătesc foarte intens și devin tot mai bună

După ce nume răsunătoare s-au avântat în celebra gala de kickboxing, urmează și rândul Kingai, fosta concurentă în ,,Casa Iubirii", sezonul 1, sportivă de performanță. 

Bianca Drăgan de la "Teo Show" i-a făcut o vizită la sala de fitness, acolo unde o găsim aproape în fiecare zi din săptămâna. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Mă pregătesc foarte intens și pe zi ce trece devin tot mai bună. Pentru mine este ceva nou, o experiență nouă", spune Kinga.

La acest eveniment, care va avea loc în luna februarie, vor participa mai multe celebrități. Sportiva se antrenează intens pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. 

Iată cum arată un antrenament de-al ei,:

Kinga, de profesie personal trainer

Kinga (Lidia Persida Kinga Suto) are 24 de ani și profesează ca personal trainer. Se mândrește cu mai multe medalii sportive în domeniul fitnessului. 

Kinga este vice-campioană la Cupa Europeană de fitness. „  Fiecare relație eșuată m-a făcut să înțeleg mai bine că merit ceva mai bun  ”.

„Sunt dependentă de sport. Am făcut atletism, haltere și de aproape un an fac fitness. Sunt vice-campioană la Cupa Europeană, dar vreau mai mult, vreau să fiu cea mai bună din lume  ”,  a declarat Kinga pe vremea când participa la Casa Iuibirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si