Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis anunţă că este alături de participanţii la protestul "România vrea autostrăzi"

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că este alături de participanţii la protestul "România vrea autostrăzi".

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei şî eu", a spus preşedintele.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Detalii ȘOCANTE despre sinuciderea fostului șef DNA Timișoara! Motivul CRUNT pentru care a decis să își pună capăt zilelor!

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Citeste si: O româncă cerșea pe stradă în New Jersey, însă avea telefon de 1000 de dolari, bijuterii și geantă de firmă

Firme din toate domeniile, care au mii de angajaţi, au anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute întrerup activitatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI