Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou.

Ce a transmis șeful statului pentru noul an?

,,Dragi români, pe măsură ce ne apropiem de începutul unui nou an, reflectăm la ce a însemnat 2023, pentru fiecare dintre noi, dar și pentru parcursul nostru colectiv.

Am traversat împreună vremuri de adâncă încercare și profunde incertitudini, cu război încă în desfășurare la granițele noastre, România a rămas o țară sigură.

Suntem membri ai NATO, avem cele mai mari garanții de securitate din istorie și astfel fiecare dintre noi este apărat în fața oricărei posibile amenințări.

Am reușit să menținem o guvernare stabilă, care a continuat să organizeze marile sisteme publice, de la educație, la sănătate, la infrastructură și administrație.''

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cum va arăta Revelionul în cele mai mari orașe din România! Unde au loc concerte și cine a pregătit cele mai spectaculoase focuri de artificii

Klaus Iohannis: ,,România are o economie robustă''

Totodată, Klaus Iohannis a transmis faptul că țara noastră are o ,,economie robustă'', care și-a consolidat independența energetică, inclusiv prin folosirea tehnologiilor verzi care protejează mediul. 

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou

Citește și: Lista deplasărilor externe ale președintelui României în acest an. Unde a mers Klaus Iohannis în 2023?

,,România are o economie rubustă și și-a consolidat independența energetică, inclusiv prin folosirea tehnologiilor verzi, care protejează mediul.

Finalul de an este și o bună ocazie pentru a privi spre viitor cu optimism și încredere. Avem un uriaș potențial de dezvoltare, iar anul electoral 2024 ne va pune în fața unor opțiuni, care vor marca destinul țării noastre.

De aceea, pentru a reuși să transformăm România în țara pe care ne-o dorim, este vital să ne exercitam dreptul de vot la toate rundele de alegeri care vor urma.

Să întâmpinăm așadar anul 2024 cu speranță și cu convingerea că împreună putem depăși orice obstacol. În acest spirit al unității și al solidarității, vă urez tuturor un an nou cu sănătate, plin de bucurii și împliniri, La Mulți Ani!'', a transmis președintele României, Klaus Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si