Close sidebar
Close sidebar

Kovesi nu se da batuta! Procurorul sef DNA urmeaza sa aiba o discutie cu Tudorel Toader!

Ministrul Justitiei si procurorul sef DNA vor sta maine fata in fata in ceea ce se anunta o confruntare cheie in scandalul momentului. Cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi va fi discutata de Consiliul Superior al Magistraturii. Ultimul cuvant il are presedintele Klaus Iohannis, amenintat de unii lideri PSD cu sesizarea Curtii Constitutionale in caz ca refuza revocarea.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Radulescu este singurul lider PSD care astazi a avut o pozitie transanta legata de scandalul din Justitie.
Restul liderilor PSD au aplicat principiul "nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase".
Meciul Kovesi- Tudorel Toader se muta la CSM. Urmatoarea confruntare va avea loc maine, de la ora 14.00.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Avizul CSM este insa consultativ. Decizia finala o va lua presedintele Klaus Iohannis. Intre timp, o petitie online in favoarea sefei DNA a trecut de 60 de mii de semnaturi. Iar duminica seara, cateva mii de oameni au iesit in strada pentru a o sustine pe Kovesi.


Daca presedintele va decide sa nu o revece pe Laura Codruta Kovesi, atunci  se poate ajunge la sesizarea Curtii Constitutionale, cred unii lideri sociali democrati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI