Close sidebar
Close sidebar

La 10 ani, a aparut pe coperta Vogue, generand un imens scandal. Cum arata acum “cea mai frumoasa fetita din lume”

La doar cinci ani, in 2006, Thylane Blondeau a fost desemnata “cea mai frumoasa fetita din lume”, dupa ce cucerise deja lumea modei inca de la varsta de patru ani, cand a urcat pe podium pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Thylane Blondeau s-a nascut pe 5 aprilie 2001, fiind fiica fotbalistului Patrick Blondeau si a fotografei Veronika Loubry.

Si-a inceput cariera de model inca de la patru ani, cand a fost descoperita pe strada chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia.

Supranumita "viitoarea Kate Moss", fetita a aparut de-a lungul timpului in cele mai importante publicatii internationale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La varsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, dupa ce a aparut pe coperta revistei Vogue, declansand o adevarata dezbatere internationala: e normal pentru un copil sa fie sexualizat intr-un asemenea mod si sa interpreteze un rol de adult?

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a aparut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, insa aparitiile ei pe paginile diverselor reviste nu este vazuta cu ochi buni nici de parintii din Franta. "Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil sa apari asa" sau "Parintii o manipuleaza si profita de pe urma ei" sunt cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare.

Acum, la varsta de 16 ani, Thylane Blondeau are mii de fani pe Instagram si a semnat recent pentru agentia IMG Worldwide, fiind, totodata, si ambasadoarea L`Oreal Paris.

Aceasta si-a facut aparitia pe covorul rosu de la Cannes, aratand absolut superb.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI