Close sidebar
Close sidebar

La 10 ani de cand este in fruntea Bisericii, Patriarhul Daniel este laudat ca nu detine proprietati personale! WOWbiz.ro a dezvaluit ca Preafericitul si-a ridicat o vila in curtea surorii sale! Primaria Sectorului 2 i-a aprobat Patriarhului solicitarea de

Pe 30 septembrie 2017 s-au implinit 10 ani de cand Preafericitul Parinte Daniel a devenit Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 30 septembrie, cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de cand Preafericitul Parinte Daniel a fost intronizat ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, citata de activenews.ro, a trecut in revistă 8 lucruri pe care romanii nu le ştiu despre Patriarhul lor, scrie wowbiz.ro.

“Are evlavie la Sf. Parascheva; Este poliglot. Vorbeşte fluent franceză engleză şi germană şi are cunoştinţe de italiană, greacă şi latină; l-a avut duhovnic pe părintele Cleopa; Este foarte ordonat. Patriarhul Daniel îşi organizează eficient timpul şi spaţiul; Are o bună memorie; este milostiv. Patriarhul urmează îndemnul lui Hristos de a fi milostivi. În afară de lucrurile personale necesare (îmbrăcăminte, cărţi, hrană), pe care şi le procură din salariu, Patriarhul oferă întregul salariu milostenie; are gândire pozitivă.

Patriarhul Daniel întotdeauna caută ce este bun şi luminos la un om; Patriarhul nu deţine proprietăţi personale”, a scris basilica.ro despre Patriarh.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ultima afirmatie, ca Patriarhul nu detine proprietati, s-ar putea sa nu fie corecta. WOWbiz.ro a dezvaluit, acum doi ani, ca Patriarhul isi ridica o vila in curtea surorii sale, in zona Halei Traian. Pe numele din buletin Dan Ilie Ciobotea, acesta si-a facut mutatie la adresa unde locuieste sora sa, Floarea. Mai mult, la 13 aprilie 2012, cand era deja Patriarh, Ciobotea a solicitat Primariei sectorului 2 o autorizatie de construire a unei case cu parter si un etaj, la aceeasi adresa la care figureaza sora sa.

Aceasta detine o casa la strada, in timp ce Daniel si-a ridicat-o pe a sa in fundul curtii, departe de ochii lumii, spate in spate cu un imens zid de caramida. Tot ce se poate observa este ca locuinta lui Daniel este de culoare verde, atat fatada, cat si acoperisul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI