Cazul Anatoliei Vertadella, o italianca in varsta de 101 ani, a starnit o adevarata isterie la nivel international. Foarte multe persoane, inclusiv medici din intereaga lume, i-a blamat pe doctorii care i-au efectuat italiencei transplantul de ovare.

" Le sunt profund indatorata medicilor care

au decis sa imi faca operatia", a declarat, in lacrimi, Anatolia.
La 48 de ani, italianca a fost diagnosticata cu cancer ovarian.

"Ani de zile am simtit ca sunt nefolositoare in fata lui Dumnezeu pentru ca de cand am implinit 48 de ani si am fost diagnosticata cu cancer ovarian nu am mai putut sa procreez. Mult timp am crezut ca Dumnezeu ma pedepseste pentru ca am adus pe lume doar 16 copii, dar, Dumnezeu, in infinita lui bunatate, m-a ajutat sa mai fiu fertila inca o data", a declarat Anatolia, care este o catolica convinsa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sotul Anatoliei a murit in anul 1998, iar tatal celui de-al 17-lea copil al italiencei este un donator anonim.

Pana acum se credea ca cea mai batrana femeie care a adus pe lume un copil a fost Malewwale Ramokgopa, o dus-africanca care a adus pe lume gemeni la cateva zile dupa ce a implinit 92 de ani.
Cea mai batrana mama din Romania este Adriana Iliescu care a adus pe lume o fetita la varsta de 66 de ani in urma unei ferilizari in vitro.

Sursa: worldnewsdailyreport.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si