Parintii Simonei mai au un bebelus de numai noua luni si mama este nevoita sa-l poarte dupa ea, cand merge cu Simona la doctor pentru investigatii, deoarece il alapteaza.
Familia fetei trece printr-o perioada foarte grea, nu numai sufleteste, dar si financiar. Cu totii stim cat sunt de costisitoare investigatiile medicale si tratamentul in astfel de situatii. La banii pentru tratament se mai adauga si faptul ca, sunt nevoiti sa faca drumul de la Buzau pana la Bucuresti, ori de cate ori cer medicii.

Si asta se intampla destul de des. In curand Simona va fi internata, iar medicii, dupa ce ii mai fac diverse investigatii, intentioneaza sa-i aplice tratamentul cu citostatice.

Pentru familia fetei orice ajutor conteaza! Punand mana de la mana, poate reusim sa strangem o suma de bani, care sa-i ajute macar pentru o perioada … sa nu mai duca si grija financiara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei care vor sa ajute o pot face in contul deschis la BRD pe numele mamei Simonei, Caloian Ionica- RO71 BRDE 180S V361 2339 1800.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si